Pečená čivava

Čivava je nejmenší plemeno psa na světě. Tento čiperný pejsek je dobrým společníkem člověka, hodí se ale i třeba jako netradiční nedělní oběd.

Postup: Čivavu,  již zabitou a vykuchanou, omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Osolíme ze všech stran i zevnitř. Položíme do malého pekáčku a lehce posypeme kmínem, přidáme nakrájenou cibuli a na jemno nakrájený česnek. Podlijeme vodou, pekáček přikryjeme dobře přiléhajícím víkem a vložíme do trouby nastavené na 120°C. Pečeme bez nahlížení do trouby a odkrývání poklopu 2,5 hodiny. Přeji dobrou chuť.

Zkuste a uvidíte, že lépe upečenou čivavu jste ještě nejedli. Opravdu doporučuji.

Další recepty vás naučí Psí kuchařka.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>