Pečená čivava

Čivava je nejmenší plemeno psa na světě. Tento čiperný pejsek je dobrým společníkem člověka, hodí se ale i třeba jako netradiční nedělní oběd.

Postup: Čivavu,  již zabitou a vykuchanou, omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Osolíme ze všech stran i zevnitř. Položíme do malého pekáčku a lehce posypeme kmínem, přidáme nakrájenou cibuli a na jemno nakrájený česnek. Podlijeme vodou, pekáček přikryjeme dobře přiléhajícím víkem a vložíme do trouby nastavené na 120°C. Pečeme bez nahlížení do trouby a odkrývání poklopu 2,5 hodiny. Přeji dobrou chuť.

Zkuste a uvidíte, že lépe upečenou čivavu jste ještě nejedli. Opravdu doporučuji.

Další recepty vás naučí Psí kuchařka.