Rubriky
Politika

Král zlodějů nebo náš prezident?

Jste tupá, odporná, deprimovaná hovada a já nebudu brát ohledy, nebudu, na nikoho, ani mě nenapadne!

Češi jsou v zahraničí známí tím, že kradou. Někteří se za to stydí, někteří to zpochybňují. Je ale zajímavé, že předáka porevoluční politiky, která je známá právě tím, že rozkradla naši zem, zvolili lidé ve volbě prezidenta. Občané jsou zodpovědní za své zástupce a volí je podle sebe. Tím jsme ovšem jen řekli, nebo alespoň necelých 55 % z voličů, že jsme krást nepřestali nebo proti tomu zas tak moc nemáme.

Doufejme, že je to trochu přehnané. Na druhou stranu podpořilo Miloše Zemana jen 32 % ze všech občanů s volebním právem.

Je ale pěkné, že se do druhého kola dostal a byl v něm podpořen 44 % voličů, člověk, který není poskvrněn porevolučním zlodějským paktem a naopak se proti němu vyhraňoval (viz Dřevíčská výzva). A 44 % není málo. (Je také pěkné, že v Přerově nad Labem, slavné to polabské obci, zvítězil Karel Schwarzenberg, ač o 3 hlasy.) Naše společnost se mění a doufejme, že je to správný trend. Moc naivní? Ale co nám zbývá…

Prezident některých občanů?

Miloš Zeman prohlásil, že chce být prezidentem dolních deseti milionů. Nevím, podle čeho se hodnotí kdo je dole, ale já budu asi ten ze zbylých horních 500 000 občanů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..