Rubriky
Nesmrtelnost chrousta Politika

Odhaleno: Sabotáž uvnitř ČSSD!

Pozor sabotáž!Nejsilnější česká levicová strana se potýká s problémy. Nyní je již zcela zřejmé, že uvnitř strany působí záškodníci, kteří navádějí její členy k nesmyslným výrokům. Ty mají za cíl poškodit ČSSD jako celek. „Celá věc vyšla najevo, když výroky našich poslanců přesáhly určitou mez,“ sdělil nám zdroj z pražské ČSSD. Zmínil nešťastné vyjádření poslance Mládka a poslankyně Lesenské. „Už jsme o tom jednali a zahájili jsme prověřování našich poradců a PR agentur,“ dodal.

Mediální pozornost vzbudilo prohlášení stínového ministra financí Jana Mládka. Na sjezdu strany řekl, že živnostníci „parazitují na zaměstnancích.“ Následně se za to omlouval on i celá ČSSD. Mládek se později opravil, že parazity nejsou živnostníci, ale vláda (zdroj).

Podivně zněl také návrh členek ČSSD na povinnou rodičovskou dovolenou pro muže (zdroj). „Navrhujeme uzákonit povinné dělení rodičovské dovolené mezi otce a matku,“ uvádí v Desateru Oranžového klubu, které představila Michaela Marksová-Tominová, mluvčí stínové vlády ČSSD pro lidská práva a rodinu (zdroj).

Poslední kapkou bylo vystoupení poslankyně Vladimíry Lesenské, když veřejně označila neziskové organizace za hrozbu (zdroj). Při jednání v Moskvě tak zcela převzala rétoriku Kremlu, jak komentovala organizace Člověk v tísni (zdroj).

Neoficiální zdroje z ČSSD to označují za útoky sabotérů, najatých Občanskou demokratickou stranou. Ti podsouvají poslancům výroky, které by jinak sami nikdy neřekli. Komunisti hovoří o agentech imperialismu. Celá věc je však nadále v šetření.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..